diumenge, 26 de febrer del 2012

PROJECTE

En finalitzar els treballs, heu de fer un projecte final, que consisteix en l'elaboració de la vostra web, on integrareu i posareu en pràctica els diferents aspectes (elements, recursos, tècniques, destreses, eines...) tractats al llarg del curs.

El projecte constitueix l'element avaluador definitiu.

Ara és el moment de tirar endavant. Ànim!

PROPOSTA DE PROJECTE

Abans de començar el projecte, heu de trametre un missatge al vostre tutor/a fent-li una proposta de la vostra web amb els apartats següents:

Temàtica que penseu tractar (web de centre, web personal...)
Descripció del contingut
Planificació i esquema de la web (enllaços entre les pàgines)
Relació i comentari breu de les pàgines previstes
Previsió dels recursos que utilitzareu (fotografies, dibuixos, sons, formularis...)







Característiques

La web del projecte ha de contenir els aspectes següents:

La temàtica és lliure. Podeu desenvolupar una web personal o de centre. En tots dos casos, el tema ha de tenir interès educatiu. Si preferiu fer la web de centre, treballeu un aspecte concret: els treballs de la vostra classe, les festes populars a l'escola..., de tal manera que, en acabar, pugueu integrar el vostre treball a la web del centre.

La portada ha de tenir, com a mínim, el títol de la web, una imatge.

El contingut ha d'estar estructurat en cinc (o més) pàgines web. Ha d'haver-hi imatges, taules, enllaços entre elles i amb altres pàgines d'Internet.


Tal com s'ha treballat al llarg de les pràctiques, l'aspecte, la presentació i el disseny de les vostres pàgines ha de ser homogeni i coherent. Eviteu que les vostres pàgines es converteixin en un mostrari de lletres i de colors.

Assegureu-vos de la correcció ortogràfica.

Comproveu el funcionament dels enllaços.